ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Νέα δύναμη στον «Κένταυρο» … που έρχεται από παλιά

Όπως έχουμε επανειλημμένως επισημάνει η μεγάλη δύναμη του Κένταυρου είναι οι άνθρωποι του. Έτσι προπονητές και ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τον Κένταυρο, που δίδαξαν και διδάχθηκαν, που δημιούργησαν και δημιουργήθηκαν, παραμένουν αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας και στην διάθεση της όταν τους χρειαστεί.
Ο Άγγελος Χατζόπουλος, προπονητής επί σειρά ετών στα πρώτα βήματα του Κένταυρου και καταξιωμένος σήμερα στις υποδομές τις Α.Ε.Κ., έρχεται με μεγάλο κέφι και μεράκι να βοηθήσει, να συνδέσει απόψεις, να δημιουργήσει μια νέα ομάδα στο ανδρικό τμήμα του Κένταυρου.

Μαζί του επανέρχονται και τα μεγάλα ταλέντα του συλλόγου, ο Κων/νος Νικολαΐδης και ο Κων/νος Αναγνώστου, που τόσο πολύ του έλειψαν τα τελευταία δύο χρόνια για διαφορετικούς λόγους και υποχρεώσεις ο καθένας.
Επίσης επανέρχονται οι τραυματίες του τελευταίου χρόνου Γ. Θεοδωρίδης και Α. Κάβουρας ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα.
Την ομάδα ενισχύει και η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του συλλόγου, ο Β. Παπαδόπουλος, έμπειρος αμυντικός που μαζί με όλους τους παλιούς, μικρότερους και μεγαλύτερους (κανένας βασικός δεν αποχωρεί) συνθέτουν ένα Νέο, Δυναμικό, με περισσότερο Ταλέντο και Επιθυμία σύνολο.

Σας περιμένουμε όλους κοντά μας, δίπλα μας για μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες.
Από εμάς εξαρτάται και μόνο…