Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ - Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Μεγάλη μέρα η 14/5/16 για τον Κένταυρο.  Είμαστε πια πρωταθλητές στην Β΄ κατηγορία των Ανδρών και από Σεπτέμβρη θα παίζουμε στην μεγάλη κατηγορία της Αθήνας. 

Μεγάλη η χαρά, μεγάλη η συγκίνηση για μικρούς και μεγάλους.

Mεγαλύτερη συγκίνηση όμως προκάλεσαν οι παμπαίδες με το χρονικό τους:

Ποδοσφαιρικό ταξίδι με τον Κένταυρο

Το ποδοσφαιρικό μας ταξίδι στο Κένταυρο ξεκινάει από πολύ νωρίς.  Από πέντε χρονών. Στην αρχή μας λέγανε Αστεράκια, μετά Prejuniors και αργότερα juniors. Σήμερα παίζουμε επιτέλους σε μεγάλο γήπεδο, είμαστε Παμπαίδες.  Οι μεγαλύτεροι παίζουν στους Παίδες, στους Νέους και μετά η Κορυφή του ταξιδιού μας ,    Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.

Στο συναρπαστικό ταξίδι με τον Κένταυρο ανακαλύπτουμε, γνωρίζουμε συνεχώς νέα πράγματα , νέες εικόνες,  καινούργιες παραστάσεις. Πολλά και ανάμικτα τα συναισθήματα. Η χαρά με τη λύπη, η νίκη με την ήττα, η άμυνα, η επίθεση είναι πολύ κοντά.  Το ένα διαδέχεται το άλλο.

Είμαστε όμως ζωντανοί. Παλεύουμε, τρέχουμε, προσπαθούμε, ιδρώνουμε για την νίκη για το όνειρο, για την επιτυχία.  Μάθαμε να προσπαθούμε όλοι μαζί.  Πάνω από όλα η ομάδα, το τμήμα, οι συμπαίχτες μας, οι προπονητές μας, οι γονείς μας, ο Κένταυρος. Έχουμε ξεχάσει το εγώ, Είμαστε ΕΜΕΙΣ.

Με την ταχύτητα και την δύναμη του αλόγου αλλά και την σοφία και την ωριμότητα του Ανθρώπου προπονούμαστε καθημερινώς κυνηγώντας νέους στόχους, μεγαλύτερα όνειρα, μεγαλύτερες επιτυχίες.

Αυτό το υπέροχο ταξίδι κανείς δεν μπορεί να το σταματήσει. Δεν μπορούν να αποφασίσουν για εμάς χωρίς εμάς.  Είναι αναφαίρετο το δικαίωμα στον αθλητισμό, στο ποδόσφαιρο, για όλους αλλά κυρίως για εμάς τα παιδιά.  Ο αθλητισμός , το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής, είναι η ζωής μας. 

Απαιτούμε  να μας ακούσουν, να σταθούν δίπλα μας και να δώσουν τέλος στον εφιάλτη που προσπαθούν  να μας επιβάλουν.

Σήμερα γιορτάζουμε την ηθική δικαίωση, την απόλυτη αναγνώριση της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται στο ΚΕΝΤΑΥΡΟ.  Φωνάζουμε δυνατά για να μας ακούσουν όλοι και κυρίως τα παιδιά. Να έρθουν δίπλα μας, κοντά μας, να τρέξουμε, να παλέψουμε για μια καλύτερη, ποιοτικότερη, με πολύ φως, πολύ πράσινο, πολύ αθλητισμό, πολύ ποδόσφαιρο ΖΩΗ.

H Ανδρική μας  ΟΜΑΔΑ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ.  Μαζί σας είμαστε όλοι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.     

Μπράβο σε όλα τα παιδιά της Ανδρική μας ομάδας και στους προπονητές της.  Μας έκαναν υπερήφανους σε όλη την Αθήνα.  Εμείς υποσχόμαστε ότι ερχόμαστε από κοντά να στηρίξουμε  την προσπάθειά σας  και να πάμε τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ ακόμα ψηλότερα.

Καλό σας ταξίδι στην μεγάλη κατηγορία.   

Θα είμαστε  πάντα  δίπλα σας.